Влез във форма за лятото със спортното изложение на Сердика Център

Влез във форма за лятото със спортното изложение на Сердика Център

Уреди за тренировка, спортни предизвикателства и специална демонстрация по poll dance очакват посетителите на търговския център

Топлите слънчеви дни вече надничат зад ъгъла и ние знаем какво означава това. Време е да влезем във форма за лятото!

Това означава повече движение, повече спорт и балансирано хранене.

Намирането на спорт, обаче, който едновременно да ни държи във форма и да ни доставя удоволствие не е лесна задача. Точно затова, през март месец Сердика Център ще покани редица изявени спортни марки и клубове. Те ще представят своята дейност и продукти за посетителите на мола. И ще помогнат на всеки да изгради своето мечтано тяло.

В периода 18-20 март от 12:00 до 20:00 часа всички посетители на търговския център могат да станат част от изложението на Голямата ротонда на ниво -1. Там ще ги очакват водещи спортни марки. Те ще запознаят клиентите с редица дейности и продукти. ОТ фитнес уреди за дома, до хранителни и растителни продукти, възможности за практикуване на различни спортове и много други спортни преживявания.

Диамантът в програмата ще бъде специалната демонстрация по poll dance.

С участието на шампионките Бояна Николова и Симона Бойкова и Pole Sport Dance Studio. Те ще запознаят посетителите с изкуството на алтернативния спорт. Пол денсът е интензивен и атрактивен спорт, който добива все повече популярност в България. Подходящ е за всеки, който иска да поеме ново предизвикателство в живота си.

Сред участниците в изложението ще бъдат и Atama Sports Club Sofia – лидер в спорта и уелнес услугите вече 25 години.

Те ще представят най-новата серия уреди за тренировки у дома, включително, TECHNOGYM bench – многофункционален уред за тренировка, TECHNOGYM bike – домашен велосипед с интерактивна конзола TECHNOGYM live, както и TECHNOGYM app – приложение за спорт и здраве. Посетителите ще могат да се запознаят и с иновативния метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация на тялото (ЕМС) на Xbody Bulgaria, който гарантира бързи и видими резултати, без да натоварва ставите излишно. Редица продукти ще представят и  INTERSPORT – водеща марка за спортни дрехи, обувки, и аксесоари, които ще допълнят цялостното спортно преживяване.

За да постигнем мечтаните резултати, трябва да съчетаваме активния начин на живот със здравословното хранене. Точно затова, посетителите на мола ще могат да се запознаят и с гамата висококачествнени и здравословни продукти на FITTY. Те ще дадат на всеки нужната енергия за пълноценна тренировка. И защото знаят, че здравето и уелнеса изискват холистичен подход отвътре-навън, марката Calivita пък ще предложат широка гама от продукта – от мултивитамини и растителни формули до органични продукти за грижа за тялото и иновативни домашни устройства.

За тези, които все още не са открили своя любим спорт, MultiSport ще предложи на клиентите да избират от над 600 спортни активности. В повече от 1000 обекта в цялата страна и ще постави спортно предизвикателство и редица награди за гостите на изложението.

Участие ще вземат още и водещите йога студиа Narayana Yoga & Art, Salt&Art и Yoga Vibe. Те ще запознаят клиентите с предимствата на йогата, различните видове практики, колекция облекла и други. За любителите на силовите тренировки Silen Club ще представи редица групови индивидуални тренировки на открито и закрито, хранителни и спортни добавки, както и информативни лекции и консултации с нутриционисти и физиотерапевти.

Да преживеем заедно спортната емоция, да дегустираме, да се консултираме, да пазаруваме и да споделяме. Защото когато сме заедно е по-хубаво.

Повече информация за събитието можете да откриете на сайта на Сердика Център – https://serdikacenter.bg/, както и на страницата на събитието във Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.