Диетата -60 кг. на Екатерина Мириманова

Диетата -60 кг. на Екатерина Мириманова

Екатерина Мириманова е писател, журналист, блогър. Тя е родена и учи в Москва. Дата на раждане 27 май 1982 г., висше образование, завършва чужд език. Тя става известна, защото сама е отслабнала и е научила много хора с наднормено тегло да отслабват. От детството си била пълно дете. След това та успява да отслабне и дори се опитва да работи като модел. Но с раждането на дъщеря си през 2004 г. тя се възстановява трудно, достига 120 килограма , както си спомня самата Катрин, „на 30 години се превърнах в дебела леля. Начина си на отслабване Мириманова, описва в книгата си „Система минус 60, или Моята магическа загуба на тегло“. След това тя публикува поредица от книги за диетата. Сега Катрин живее постоянно в Испания. Омъжена е за трети път. Съпругът и Хуан-Карлос Гамбоа е професионален готвач. Екатерина често идва в Русия,

Ето какво казва Съпругът на Екатерина Мириманова

„Катрин е по-известна на онези хора, които имат проблем с наднорменото тегло, защото тя доказа със собствения си пример, че нищо не е невъзможно, а от много голяма дама можете да се превърнете в миниатюрна жена. “ Съпругът на Екатерина Мириманова , испанският готвач, хранителният фотограф Хуан-Карлос Гамбоа, също е запознат с проблема с наднорменото тегло от първа ръка – той също е бил пълничък в детството си .

Система за отслабване „Минус 60“ – ефективна диета и правилният метод за отслабване

Основното предимство на системата: наистина можете да ядете абсолютно всичко (за разлика от много диети за отслабване).  Пише самата Екатерина Мириманова. – Когато казвам „всичко“, имам предвид: бонбони, торти, чипс, сланина и дори това, за което мислите в момента. „Няма начин това да се случи! Ако започна да ям всичко, никога няма да отслабна, а напротив, ще се напълнея! “ Примерите на милиони последователи на системата обаче доказват обратното. Ще ядете всичко и ще отслабнете! Но трябва да спазвате определени правила. „Да започваме! Сега ще кажете, че мога да ям малко парченце шоколад и след това ще трябва да ям листа от маруля до края на деня! “ Категорично не! Не е нужно да броите калории, да претегляте чиниите и да се ограничавате от любимите си храни (отново, за разлика от много методи за отслабване). Тогава каква е тайната? Тайната е в някои правила, които ще трябва да следвате!

1. Закусете за да събудите метаболитните процеси в организма. 

Ако станете много рано, можете да направите две закуски, едната от които ще е лека, а другата пълна. Това е първият принцип на правилното отслабване в системата.

2. Системата не ви принуждава да се откажете от кафе, чай и алкохол.


Хранейки се по системата за отслабване „Минус 60“, сутрин можете дори да пиете чай и кафе със захар, като постепенно намалявате количеството подсладител, за да се отървете от навика да пиете сладки напитки. От алкохолните напитки е разрешено само червено сухо вино.

3. Можете да ядете сладкиши , но за закуска можете да закусите с всякакви сладкиши. 

Едно ще трябва да се промени – да се откажете от млечния шоколад … не, изобщо няма да бъдете лишени от радостта да „ядете шоколад“, но ще трябва да преминете към черен шоколад (опитайте се постепенно да „увеличите“ процента на съдържанието на какао). Много скоро ще се чудите как бихте могли да ядете млечен шоколад. За закуска можете да хапвате абсолютно каквото пожелаете. След това влизат в сила някои ограничения.

4. Дайте предпочитание на варен ориз!


По вкус не отстъпва на обикновения ориз, но е много по-полезен за фигурата и за здравето като цяло.

5. Бял хляб , можете да ядете само за закуска.

 Едно парче ръжен хляб е разрешено за обяд и само ако няма ястия от месо, риба или птици. В противен случай методът за отслабване може да не работи.

6. Картофите и тестените изделия са позволени за обяд, но се опитайте да не прекалявате. 

За закуска те могат да се комбинират с всичко. За обяд е позволено да се комбинират със зеленчуци и малко сирене. Не можете да ги комбинирате с месо, риба, птици и морски дарове след закуска. Не се допускат за вечеря. Правилната загуба на тегло изисква определени условия.

7. Трябва да се стремите да вечеряте преди 18 часа.


Неслучайно написах „18 часа” в кавички. Ако си легнете в три сутринта, можете да хапнете последната си вечеря по-късно, но не по-късно от 20 часа, дори и тогава. Колкото по-рано е последното хранене, толкова по-ефективно. Но не е нужно да достигате до фанатизъм, опитайте се да вечеряте не по-рано от 17:00, защото прекалено ранната вечеря или лека вечеря не само не ще ускорят, но, напротив, могат да забавят загубата на тегло.

8. Няма нужда да се опитвате да изпиете цялата вода на света.

Системата за отслабване „Минус 60“ има важен принцип: тялото ви е в състояние да разбере от колко вода се нуждае. Скоростта на отслабване и пиенето на много вода е един от често срещаните митове. Не, разбира се, трябва да пиете вода, но не и 3-5 литра на ден, както някои смятат. Трябва да пиете колкото искате. Опитайте се обаче водата да остане видима. Това ще ви помогне да пиете повече течности. Аз съм на същото мнение по отношение на количеството сол. Правилната диета за отслабване трябва да вземе предвид и този принцип.

9. Последното хранене трябва да бъде възможно най-леко по отношение на броя на компонентите.


Например можете да смесвате ориз със зеленчуци или ориз с плодове. Можете да комбинирате извара със зеленчуци или извара с плодове. Ако ядете месо, то само като самостоятелно ястие. Същото важи и за риба, пиле и морски дарове. Тоест месото не може да се комбинира с нищо за вечеря. Можете да намерите по-подробни списъци с комбинации от храни на сайта http://www.mirimanova.ru/ и в книгите ми „Системата Минус 60, или моето вълшебно отслабване“, както и „Рецепти за системата Минус 60 или магьосник в кухнята“ , „Минус 60, Изключително за приятели“, „Минус 60, система и рецепти в една книга.“

Източник: http://www.mirimanova.ru/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.