Мнение и отзив за 90-дневната диета. 11,5 кг.по-малко

Мнение и отзив за 90-дневната диета. 11,5 кг.по-малко

90 -дневната диета. Това е най-добрата, лесна диета без глад! Резултатът е минус 11,5 килограма и отличен метаболизъм! (Снимка след диета, шест месеца по-късно)

Винаги съм се възхищавала на хора, които ядат всичко и не дебелеят. Но това не е за мен: след поредните празници, бузите, страните и стомаха се открояваха забележимо … И натрупаните 2-3 килограма за 1-2 дни беше много, много трудно да се изхвърлят. Мисля, че има момичета, което ще ме разберат. В търсене на идеалната диета се отчаях, тъй като повечето диети включват гладуване или са толкова оскъдни и монотонни диети, че малцина могат да оцелеят до края им. Затоватук ще разкажа за моя опит и мнение за 90 дневната диета.

След посрещането на Новата 2016 година, тръгвайки за работа на 11 януари, се качих на кантара … Резултатът почти ме разплака – 68 килограма. За пореден път седнах на компютъра в търсене на точната диета, където можете да се яде всичко .. Да, да, дори в този момент продължих да мисля за храна)) и така, на един от многото сайтове, намерих диета, на която спазват много момичета (съдейки по форума). 

Така че, ще ви разкажа за диетата:

диетата е предназначена за 90 дни. Така наречената 90 – дневна диета. Всеки ден се храниш разделно съответно с : протеини, нишесте, въглехидрати, витамини. И този цикъл се повтаря един след друг. 

Всеки 29-и ден е ден на гладуване, когато можете да пиете само вода (което, между другото, никога не съм правила, но ефектът все пак имаше). Три хранения на ден, допускат се и леки закуски. По време на диетата, без значение кой ден, междунните закуски остават същите – 2 плода и аз добавих една чаша кафе. Между другото, според мен именно плодовете сутрин подобряват храносмилането. Първият ден е на протеинова основа, можете да ядете след 4 часа, тоест закусвайки, например в 8 сутринта, обядът трябва да е не по-късно от 12 часа на обяд. 

В протеиновия ден можете да ядете или бульон, или месо, или яйца, или извара, или морски дарове. Порцията за обяд не е ограничена, Хранех се, докато чувството на глад се задоволи. Вечерята, също след 4 часа, трябва да бъде 1/2 от количеството, което се яли на обяд. Следващият ден е нишестен, когато можете да ядете картофи, ориз, леща, боб и др. Третият ден е въглехидрати (най-любимият), когато можете и дори трябва да ядете тестени изделия за обяд (разбира се, без месо и сирене ), или пица. А за вечеря … Внимание !!! – бисквитки или сладолед и черен шоколад))))). Четвъртият ден е витамин, за мен най-трудният в началото. 

Можете да ядете плодове и зеленчуци във всякакво количество на всеки два часа. Можете също да ядете бебешка храна. Но, предупреждавам ви, чувството за глад не може да бъде избегнато в този ден. На следващия ден отново е протеин и така нататък. Уверете се, че пиете 2 литра вода всеки ден. Огромно предимство на диетата е, че не е нужно да приготвяте диетични ястия отделно за себе си: например да знаете че ми предстои протеинов ден, за семейството готвя месо с тестени изделия или картофено пюре, а аз самата ям само месо без гарнитура. Ако имам нишестен ден, ям само картофено пюре със салата. Много рецепти могат да бъдат намерени в интернет. 

Първо, трябва да си водите хранителен дневник, където например всеки ден записвах какво ям, а също и теглото си. Помага ви да планирате и наблюдавате диетата си. През първата седмица свалих 2 килограма. Това стимулира много, но след това теглото спря да намалява: през целия месец на диетата килограмите вървяха много бавно. Но сега знам, че това е преструктуриране на метаболизма, което в бъдеще без диета ще помогне да се поддържам във форма. На всички мои приятели, роднини и всички, които са изненадани и ме питат как отслабнах, с удоволствие ще разкажа за разделното хранене. 

Резултатите от диетата

Аз бях на 90 дневната диета в продължение на три месеца, след това, придържайки се към принципа на хранене, но не толкова строго. Свалих 11, 5 килограма, тоест отслабнах до 57,5 ​​кг. Сега, шест месеца след диетата, като ям всичко и се храня както обикновено, запазвам това тегло. Но ако изведнъж започна да качвам, знам точно каква диета ще спазвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

shares