Мнение и отзив за 90 дневната диета. 11,5 кг. по-малко

Мнение и отзив за 90 дневната диета. 11,5 кг. по-малко

Отзив за 90 дневната диета. Това е най-добрата, лесна диета без глад! Резултатът е минус 11,5 килограма и отличен метаболизъм! (Снимка след диета, шест месеца по-късно)

Винаги съм се възхищавала на хора, които ядат всичко и не дебелеят. Но това не е за мен: след поредните празници, бузите, страните и стомаха се открояваха забележимо … И натрупаните 2-3 килограма за 1-2 дни беше много, много трудно да се изхвърлят. Мисля, че има момичета, което ще ме разберат. В търсене на идеалната диета се отчаях, тъй като повечето диети включват гладуване или са толкова оскъдни и монотонни диети, че малцина могат да оцелеят до края им. Затова тук ще разкажа за моя опит и отзив за 90 дневната диета.

След посрещането на Новата 2016 година, тръгвайки за работа на 11 януари, се качих на кантара … Резултатът почти ме разплака – 68 килограма. За пореден път седнах на компютъра в търсене на точната диета, където можете да се яде всичко . Да, да, дори в този момент продължих да мисля за храна)) и така, на един от многото сайтове, намерих диета, на която спазват много момичета (съдейки по форума). 

Така че, ще ви разкажа за диетата:

диетата е предназначена за 90 дни. Така наречената 90 – дневна диета. Всеки ден се храниш разделно съответно с : протеини, нишесте, въглехидрати, витамини. И този цикъл се повтаря един след друг. 

Всеки 29-и ден е ден на гладуване, когато можете да пиете само вода (което, между другото, никога не съм правила, но ефектът все пак имаше). Три хранения на ден, допускат се и леки закуски. По време на диетата, без значение кой ден, междунните закуски остават същите – 2 плода и аз добавих една чаша кафе. Между другото, според мен именно плодовете сутрин подобряват храносмилането. Първият ден е на протеинова основа, можете да ядете след 4 часа, тоест закусвайки, например в 8 сутринта, обядът трябва да е не по-късно от 12 часа на обяд. 

В протеиновия ден можете да ядете или бульон, или месо, или яйца, или извара, или морски дарове. Порцията за обяд не е ограничена, Хранех се, докато чувството на глад се задоволи. Вечерята, също след 4 часа, трябва да бъде 1/2 от количеството, което се яли на обяд. Следващият ден е нишестен, когато можете да ядете картофи, ориз, леща, боб и др. Третият ден е въглехидрати (най-любимият), когато можете и дори трябва да ядете тестени изделия за обяд (разбира се, без месо и сирене ), или пица. А за вечеря … Внимание !!! – бисквитки или сладолед и черен шоколад))))). Четвъртият ден е витамин, за мен най-трудният в началото. 

Можете да ядете плодове и зеленчуци във всякакво количество на всеки два часа. 

Можете също да ядете бебешка храна. Но, предупреждавам ви, чувството за глад не може да бъде избегнато в този ден. На следващия ден отново е протеин и така нататък. Уверете се, че пиете 2 литра вода всеки ден. Огромно предимство на диетата е, че не е нужно да приготвяте диетични ястия отделно за себе си: например да знаете че ми предстои протеинов ден, за семейството готвя месо с тестени изделия или картофено пюре, а аз самата ям само месо без гарнитура. Ако имам нишестен ден, ям само картофено пюре със салата. Много рецепти могат да бъдат намерени в интернет. 

Първо, трябва да си водите хранителен дневник, където например всеки ден записвах какво ям, а също и теглото си. Помага ви да планирате и наблюдавате диетата си. През първата седмица свалих 2 килограма. Това стимулира много, но след това теглото спря да намалява: през целия месец на диетата килограмите вървяха много бавно. Но сега знам, че това е преструктуриране на метаболизма, което в бъдеще без диета ще помогне да се поддържам във форма. На всички мои приятели, роднини и всички, които са изненадани и ме питат как отслабнах, с удоволствие ще разкажа за разделното хранене. 

Резултатите от диетата

Аз бях на 90 дневната диета в продължение на три месеца, след това, придържайки се към принципа на хранене, но не толкова строго. Свалих 11, 5 килограма, тоест отслабнах до 57,5 ​​кг. Сега, шест месеца след диетата, като ям всичко и се храня както обикновено, запазвам това тегло. Но ако изведнъж започна да качвам, знам точно каква диета ще спазвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.