Как да направим кухнята и трапезарията по-удобни?

Как да направим кухнята и трапезарията по-удобни?

Столове

Когато става въпрос за избор на столове за трапезария, трябва да сте сигурни, че получавате тези, които са най-подходящи за вашите нужди. Не всички трапезни столове обаче са създадени еднакви. Те се предлагат в огромна гама от различни стилове и изборът само на един стил може да бъде труден, тъй като има толкова много за разглеждане. Например, какво предпочитате високи или ниски облегалки, столове с тапицирани седалки или отделни възглавници (и да не започваме с дебата за столове с подлакътници или без !)

Първото нещо, което трябва да имате предвид, когато купувате трапезни столове е това, за какво ги купувате. Дали да са в тон със съществуваща маса или с нова, която купувате отделно? Трябва също да помислите и за стаята, в която ще бъдат, например за по-официална трапезария ли са или имате по-неформална кухненска трапезария?

как можете да изберете

Нека първо разгледаме проблема с масата. За да получите правилните трапезни столове за вашата маса, трябва да знаете нейните размери; това трябва да включва височината, дължината и ширината на масата – в края на краищата искате столовете да се поберат правилно в пространството, което имате – и не забравяйте, че ще имате нужда от място, за да ги издърпате.

Стаята, в която ще бъдат вашите столове, също може да окаже влияние върху типа столове, които да изберете. Например, платнените столове са по-подходящи за обзавеждане на трапезария, докато дървените столове за хранене пасват по добре в кухненска трапезария; особено ако търсите по-ретро модели.

В зависимост от декора в дома ви може също да обмислите идеята за смесване на стиловете столове, които купувате. Еднаквите трапезни столове са били норма от векове, но модерният дизайн се откъсва от това и смесва различни дизайни за страхотен ефект. Комбинацията от дървена маса за хранене и стол за хранене от твърда дървесина е относително безопасна комбинация, но някои хора избират да смесват дървена маса за хранене и метални столове за трапезария, за да създадат по-еклектичен вид. Различните цветове столове от плат в правилната комбинация също могат да направят страхотен дизайн.

Като повечето мебели, когато купувате трапезни столове или модерни столове за кухня, единственото ограничение е вашето въображение. Независимо дали предпочитате индустриален, кънтри или шейкър стил, ние имаме набор от опции, които със сигурност ще паснат на масата ви за хранене и ще изглеждат страхотно за години напред.

Бъдете приключенски настроени – добавете диван!

От векове храненето и събиранията у дома са били съсредоточени около масата за хранене. Въпреки това, в днешния забързан свят, ястията по-често се ядат около кухненския остров, сгушени на масичката за кафе или дори в движение. Въпреки че няма нищо по-добро от семейното хранене на красиво подредена маса в трапезарията, в наши дни има толкова много модерни и интересни алтернативи. Диванът за вечеря е един от любимите ни. Набирайки популярност като алтернатива, диванът за вечеря е модерен и забавен, като същевременно позволява на семействата да се насладят на качествено хранене заедно.

Диваните за вечеря се състоят от удобни пейки за сядане и маса. Трапезните дивани са артистична и уникална мебел, която придава стил на цялостната естетика на едно помещение. Както при всяка мебел, диваните за вечеря се предлагат в различни размери, стилове и цветове. Самите маси могат да бъдат кръгли или квадратни, а пейките могат да бъдат с L или U форма, с гръб или без гръб, в зависимост от вашите нужди.

Комфорт 

След като сте решили стила, дизайна и цвета, е време да се задълбочите малко в стабилността и конструкцията. Тествайте диван за вечеря, като седнете на пейката на дивана и обмислете нивото му на комфорт за продължителен период от време. Инвестирането в добър диван за вечеря трябва да зависи много от неговата стабилност, външен вид и конструкция. Добрият диван трябва да издържи минимум пет години.

Диванът за вечеря предлага модерна, приветлива и удобна маса за хранене. Чувството за сплотеност се задълбочава, когато седите с приятели и семейство, а диванът за вечеря постига това перфектно. С диван за вечеря в трапезарията, тя скоро ще се превърне в любимото място на всички в къщата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.