Илон Мъск разказа за диетата си с която свалил 9 кг.

Илон Мъск разказа за диетата си с която свалил 9 кг.

Милиардерът Илон Мъск, който очакваме да пристигне с нетърпение в Белоградчишко село през април, обича да похапва вкусна храна. Той разказа наскоро, че започва да се отнася сериозно към здравето си. Шефът на Tesla открито призна, че не обича да тренира, но въпреки това трябва да го прави.

„Трябва да тренирам и да съм в по-добра форма… Всъщност не обичам да тренирам, но трябва да го направя“, каза той в интервю.

Наскоро бащата на Мъск Ерол Мъск също разкритикува сина си, че „се храни лошо“. Ерол Мъск дори препоръча на сина си да вземе хапче за отслабване, наречено Гарциния Камбоджа, което според него му е помогнало да свали няколко килограма.

Слушайки баща си, Илон Мъск е започнал пътя си към отслабване, но не чрез хапчета. Вместо това технологичният титан избра периодично гладуване.

Мъск, който има 119,9 милиона последователи в Twitter, разкри тайната си за отслабване. 

Основателят на SpaceX каза, че периодично е гладувал и се чувства по-добре. „По съвет на добър приятел постя периодично и се чувствам по-здрав“.

Илон Мъск веднъж каза, че обича да яде „вкусна храна“ и му се иска да може без упражнения.

В подкаст „The Joe Rogan Experience“ Мъск призна, че е имал личен треньор, но е минало „известно време“, откакто са тренирали заедно. След това той разкри, че „вдига някаква тежест“ сам.

Мъск каза още, че не „обича да бяга“. И когато ходи на бягаща пътека, гледа телевизия.

По отношение на другите активни интереси на Мъск, той се е занимавал с таекуондо, карате, джудо и бразилско жиу-джицу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.