Да ви почерпя със смути? Купих си плаж на Бали (Earth2.io)

Да ви почерпя със смути? Купих си плаж на Бали (Earth2.io)

Да уточня. Смути по-късно. Започнах да играя една игра Еarth2.io. Става дума за виртуален клонинг на нашата планета Земя в, която всеки може да купува и продава парцели. Звучи шантаво, но в действително е доста зарибяващо. Играта ще бъде в 3 етапа. Първи етап всички участници купуват парцели из всяко кътче на Земята. Различните земи струват различно. Колкото по-голямо е търсенето толкова по-скъпи стават парцелите (на пазарен принцип). Освен свободните парцели играчите могат да търгуват и помежду си на пазар (Marketplace). Във фазите 2 и 3 всеки ще може да строи върху парцелите си. (Нещо като Монополи, но в световен мащаб). Като във фаза 3 ще бъдат включени и VR (Виртуална реалност) и AR (Добавена реалност), като това ще позволи на парцелите да се развива всякаква дейност.

Сега да помечтаем.

След това въведения да се похваля с моя имот. Парцелите, които купих са на плажа Benoa Bay в Бали точно пред хотел Grand Mirage Resort & Thalasso Bali. Идеята ми в следващите фази да развивам бизнес там. Естествено той ще е свързан с дейността на Dietyc.com. Заинтригувах ли ви?

Ето и как изглежда плажа:

https://app.earth2.io/#propertyInfo/27084447-6512-47de-a947-65a7128ebb70

Не е трудно да се досетите. Водни спортове: Сърф и кайт сърф училище, бар за диетично хранене на плажа, плажен фитнес. Да. Те ще са във виртуалната реалност, но рецептите за смути, които ще може да видите там ще бъдат реални. Идеите за тренировки на плажа също.

Хората, които играят се сещат лесно за дестинации като Айфеловата кула, Египетските пирамиди и плажовете на Бали. Така, че очаквам инвестицията ще ми помогне, да развивам и реално сайта Dietyc.com. Все още има много неясноти по това, как ще се развива играта, но със сигурност е нещо, което ще промени геймингът глобално.

Не зная, дали ще стана концесионер и дали момчето, което продава царевица в Китен ще дойде виртуално до Бали на моя плаж. Не зная и как точно ще бъде интегрирана добавената реалност, но зная, че всеки, който иска да се включи в това виртуално приключение може да го нпарави сега.

Ако желаете да ми станете виртуален съсед в Бали:

https://app.earth2.io/#propertyInfo/27084447-6512-47de-a947-65a7128ebb70

Имам код за отстъпка DG6H70943Z, който ще ви спести 5% от всяка покупка.

Освен кода за отстъпка ето и обещаната рецепта за смути на плажа с ананас, манго, авокадо и банани

Съставки:

Нарежете на парчета 2 банана

Добавете половин чаша кокосова вода

едно средно манго нарязано на парчета

Половин авокадо

3 шайби ананас

спанак

1 с.л. ленено семе

Блендирайте всички съставки до получаване на гладка смес. След това завовядайте на Бали. Насладете се на коктейла. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.