Какво точно включва Аквасорс Лесно Начало и защо?

Какво точно включва Аквасорс Лесно Начало и защо?

Програма Лесно Начало на Аквасорс е пакет от четири ефективни хранителни добавки, които имат за цел да подобрят здравето ви по редица начини. Всяка от добавките в комплекта подпомага способността на организма ви да усвоява по-добре хранителните вещества, за да ги използва за своите цели.

Програма Лесно Начало често е първият избор на всеки, който тепърва се запознава с продуктите на Аквасорс. Ако и вие се колебаете откъде да започнете, поръчайте на страхотна за Аквасорс Лесно Начало цена от vodorasil.bg.

Какво точно включва Аквасорс Лесно Начало и защо?

  • Аквасорс Храносмилателни ензими

Храносмилателният ензим е вещество, естествено секретирано от тялото, чиято задача е да помага и да ускорява химичните реакции, контролиращи храносмилането. Когато се храните, храносмилателната система, особено стомахът и червата, започват да работят усилено, за да извлекат протеините, витамините, мазнините и въглехидратите. Нищо от това обаче не би могло да се случи без храносмилателните ензими.

Аквасорс Храносмилателни ензими подпомагат правилното храносмилане, така че да усвоявате оптимално макронутриентите от храната.

  • Аквасорс Бифидус Комплекс

Пробиотиците са важна част от нашата храносмилателна система, но понякога техният баланс е нарушен поради различни причини. Една от причините е приемът на антибиотици. Пробиотиците обаче са изключително важни за отстраняването на токсичните вещества.

Бифидус Комплекс може да регулира храносмилателната система, да намали стомашните неразположения, да стимулира имунната система, да насърчи отслабването и дори да коригира различните непоносимости към храната.

  • Аквасорс Ацидофилус

За здравето на храносмилателния тракт са от значение и полезните бактерии Ацидофилус. Те осигуряват и важни нутриенти, без които организмът ни не може да функционира правилно. Оказват подкрепа също при лактозна непоносимост.

  • Аквасорс Органични водорасли

Кламатските водорасли Аквасорс са отличен източник на протеини, но също така изобилстват и от витамини, фибри, антиоксиданти и минерали.

В комбинация с останалите добавки от Програма Лесно Начало, Органичните водорасли подпомагат здравето отвътре и повишават устойчивостта. Разгледайте целия каталог на продуктите на Аквасорс във vodorasil.bg и изберете своята рутина за здраве.

Какво трябва да знаете за приема на Аквасорс Лесно Начало?

Програма Лесно Начало може да се приема профилактично от здрави хора за пълно детоксикиране на организма и зареждане с ценни нутриенти. След края на програмата можете да продължите с някоя от другите добавки на Аквасорс или да направите почивка. Ако нямате здравни проблеми, можете да приемате програмата веднъж годишно. През останалото време можете да приемате Органични водорасли, Супер Антиоксидант, Коластра Плюс при смяната на сезоните за стимулиране на имунитета.

Лесно Начало може да се приема и при определени здравословни проблеми или след прием на антибиотици. Можете да включите дори и още добавки за вашите оплаквания, като спазвате схемата на Лесно Начало. При вас също ще бъде полезно да приемате и КолАктив 3, за да увеличите устойчивостта си.

Идеята на схемата, по която ще приемате Лесно Начало, е постепенно да увеличавате Органичните водорасли. Това дава време на организма да се пренастрои и да свикне с новия хранителен режим.

Важно е също да пиете повече вода, за да стимулирате пречистването на организма. Ако спазвате това, Програма Лесно Начало ще ви донесе десетки ползи, които ще усетите още през първите дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.