Задължителни кухненски уреди за здравословно хранене

Задължителни кухненски уреди  за здравословно хранене

Бавни готварски печки

Какво е бавна готварска печка? Бавната готварска печка е тенджера за яхния всичко в едно, която прави готвенето лесно. Просто нарежете и поставете любимите си съставки и забравете за това. След няколко часа получавате полезна и сочна яхния, къри, люто чуче… каквото и да е.

Вземете блендер – но кой тип?

Блендерът е основна част от кухненското оборудване, ако искате да приготвите храна от нулата. Но закупуването на правилния блендер е ключът към извличането на голяма полза от него. Така че трябва ли да изберете потапящ се или блендер за плот?

Кухненски комбайни

 Готвенето на различни видове здравословна храна прави нещата интересни и ви помага да се мотивирате. Кухненският робот е изключително гъвкава кухненска джаджа, която отнема упоритата работа от приготвянето на храна. Можете да нарязвате, смесвате, разбивате и нарязвате, за да създадете разнообразие от здравословни и вкусни ястия, бързо и просто. Това е чудесен начин да готвите от нулата, без да се карате, а използването на пресни съставки означава, че можете да контролирате точно какво влиза в храната ви.

Намерете алтернатива на пърженето

 Готвенето с олио добавя изненадващ брой калории към храната. Ако искате да изрежете дълбоко или плитко пържене, но да запазите хрупкавостта в пържените си картофи и покафеняването на пържолите си, помислете за въздушен фритюрник и здравен грил. Намерихме някои от най-добрите опции. Фритюрниците всъщност изобщо не пържат храна. Всъщност те са мини фурни с конвекция (с помощта на вентилатор), но са бързи, икономични и придават на храната хрупкава хрупкавост, когато е приготвена.

Сокоизстисквачка

 Искате ли да почерпите вкусовите си рецептори с различни пресни, ароматни сокове, пълни с всички основни хранителни вещества? След това не търсете повече от нискоскоростната сокоизстисквачка със студена преса . Изцеждането на сокоизстисквачки със студена преса с ниска скорост от плодове и зеленчуци до пшенична трева и други листни зеленчуци може да бъде идеална инвестиция за вашите кулинарни нужди. Освен това, сокоизстисквачките се предлагат и с приставки за приготвяне на бебешка храна, мляко, масло и сорбета. Така че сега не е нужно да бързате да се справяте с цялата бъркотия, за да свършите нещата.

Източник: https://vladives.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.