Как поддържа форма Ана де Армас от филма Блондинка

Как поддържа форма Ана де Армас от филма Блондинка

Пътят на Ана де Армас от кубинска емигрантка до ролята на Мерилин Монро във филма „Блондинка“ е като от клишето за американската мечта.

Родена в Куба през 1988 г., Армас пристига в Съединените щати на 20 години, без да знае и дума английски, за да се превърне в една от най-търсените актриси в Холивуд. Отличителният ѝ външен вид и ролята ѝ на „ритаща задници“ във филма за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ и блокбъстъра на Netflix „Сивият човек“ я превърнаха в главно лице на първите страници на вестниците. Но „Блондинка“ изпитва истинските ѝ актьорски умения.

Адаптиран по полуизмислената биография на Джойс Карол Оутс, филмът навлиза дълбоко в детските травми, сексуалните посегателства и експлоатацията, които стоят зад съблазнителния, сексуализиран образ на иконата.

„Аз съм кубинска актриса. В кой свят бих могла да си представя, че това ще се случи? Никога“, казва Армас пред „Лос Анджелис Таймс“ за ролята.
Армас не е била първия избор, като при излизането на трейлъра това лято в интернет се появиха оплаквания от лекия ѝ кубински акцент.

Изследователите на Монро обаче адмирират изпълнението ѝ, като заявяват, че Армас „улавя блясъка, човечността и уязвимостта на Мерилин“.
Армас прекарва девет месеца с вокален педагог, опитвайки се да постигне уникалната интонация на емблематичната актриса.

Какво мисли Де Армас за диетите?

Де Армас дава приоритет на щастието си пред спазването на строги диети. Тя признава: „истината е, че не съм много дисциплинирана с диетите. Като цяло правя всичко, което ме прави щастлива в живота, а храната ме прави доста щастлива!’

И все пак как Де Армас поддържа добра форма?

Де Армас може да се смаже във фитнеса, когато става въпрос за заснемане на филми, но ако трябва да избере само една дейност то тя обича да се поти и на открито. Тя се опитва да полага усилия да плува през летните месеци, споделя тя пред Vogue US. Освен това се разхожда с кучетата си и ходи на пилатес.

Проучванията показват, че упражненията на открито могат да бъдат най-полезни за вашето психично здраве, тъй като водят до подобряване на настроението, водат до по-ниска тревожност и повече положителни емоции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.