Отпадналата Велислава: Шейк с плацента е практика в цял свят

Отпадналата Велислава: Шейк с плацента е практика в цял свят

Велислава Ангелова отпадна от „Игри на Волята“. Тя се изправи на Арената срещу един от няй – добрите играчи във формата Георги.

Велислава беше една от най-обсъжданите участнички в „Игри на волята: България“ сезон 4. Тя шокира зрителите още преди да стъпи на Арената с разкрития, които малко жени биха направили. Сподели, че след раждането е направила шейк от плацентата си. 

„Относно шейка с плацентата, държа да отбележа, че това е практика в цял свят. Тя вече е навлязла и в България. Дамите пием шейк, в който има парче от плацентата, не цялата плацента. Тя се смесва с банан, авокадо, мляко и като вкус не се усеща. Шейкът има много позитиви, но и негативи. Решението е трудно и е въпрос на личен избор. Аз го направих за себе си, тъй като смятам, че загубените хормони по време на раждането, трябва да ги възвърна, за да подпомогна възстановяването си. Говорим за хормоналния баланс и след родилната депресия, които са следствие на естествено раждане. Това е напълно нормален процес“, споделя повече за признанието, което предизвика широко обсъждане в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.