Нели Хаджийска отслабна с житната диета на Петър Дънов

Нели Хаджийска отслабна с житната диета на Петър Дънов

Тв водещата Нели Хаджийска определено е успяла да се пребори до известна степен с излишните килограми и да се чувства добре в кожата си, благодарение на житния режим на Петър Дънов.

След като видяла и първите резултати, тя буквално се е вманиачила по идеята да има мечтаното тяло и продължава упорито с хранителните режими. От 5 дни е на специален режим, който много й помага при отслабването и със сигурност би помогнал и на други жени в нейното положение. 

„От утре стартира Житния режим на Петър Дънов Не е късно да се включите и Вие. Вярно, че е желателно да се подготви организма седмица преди това с по-лека храна, но тъй като аз го правя вече 10 години съм го стартирала и след тежки, празнични трапези, тогава просто първите 3, 4 дни са по тежки. Но ефекта си го има!

Това е режим, който наистина не е просто диета. Това е прочистване на всички нива. Физика, психика, мисли, чувства. Човек се изолира, дистанцира, защото тъй или иначе не може да седне с приятели на маса, да хапва и да пийва… Именно в това оттегляне, въздържание и притихване се крие магията на духовния пост!

Опитайте. Направете нещо за себе си. Излезте от „зоната на комфорт“ и вижте изобилието, което носи въздържанието! В тези 10 дни е добре да се правят горещи вани, масажи, сауни за да може да се засили процеса на изхвърляне на токсините… Да се мълчи… Да не се шопингува. .. Да се визуализира… Да се моли… Успех на всички“, пише те я профила си във Фейсбук и се надява да заинтригува повече хора, които да опитат да издържат на режима.

Освен с житния режим на Дънов, Нели Хаджийска прави периодично и детокс програми.

„Да, отслабнах, нo без химии и продукти с неясен произход, а с детокс програма. Всяка сутрин на гладно пия по 500 мл прясно изцеден сок от стъблата на селъри. Препоръчително е да се прави за период от 6 месеца. Дава повече тонус, сияйна кожа, регулиран цикъл, нужда от по-малко сън и още много други ползи”, доволна е тв звездата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.