Монолог с наднормено тегло

Монолог с наднормено тегло

Не разбирам слабите хора, нито тези, които се стремят да се присъединят към техните редици: тези жени имат толкова много ненужни проблеми! Аз например съм доволна от всеки нов килограм. И препоръчвам на всички да бъдат като мен! Да бъдеш дебел е практично, изгодно и икономично. Просто не всички го разбират. Но ще ви помогна. Ще ви отворя очите за всички предимства, които носи допълнителното тегло! Вижте сами:

1. Вероятно се страхувате да се прибирате късно вечерта сами? Ами ако ви нападне сексуален маниак? А аз? Дори гаджето ми спокойно се разхожда с мен през нощта – аз самата мога да нападна когото поискате. А дори и да не атакувам, а само падна върху нападателят ми той едва ли ще оцелеее.  Маниаците явно добре разбират това, защото не съм мяркала никой от тях наоколо.

2. Харчите всичките си пари за нови дрехи? Надебелейте до приличен размер и в магазините няма да имате нищо подходящо за вас! Дори и да има нещо то ще бъде, със сигурност – черно. А нуждаете ли се от много различни, черни чанти? Все пак, освен вас, никой няма да види разликата. Ще спестите и пари, и време! Ще ви кажа и още нещо, ще спрете да се наслаждавате на пазаруването!

3. Винаги сте искали да имате собствена кола, но не можете да спестите пари? Просто е – надебелейте! Повярвайте ми от личен опит го казвам, когато не можете да седнете в маршрутката по време на час пик, ще намерите пари за закупуване на кола. Нещо повече, веднага ще бъде нормална кола, а не някаква „калинка“ – в която е още по-трудно да се съберете, отколкото в маршрутка.

4. Семейните приятели ви канят рядко на гости? Наднорменото тегло ще ви помогне да решите и този проблем! Само трийсет допълнителни литра ми помогнаха да стана желан гост у домовете на приятелките ми! Дори специално ме търсят да се грижа за съпрузите им, докато те са в командировка.

5. По принцип другите жени се отнасят много по-добре с нас – дебелите! Те са доволни да са в компанията на хора като нас: с външния си вид, знаете ли, ние повишаваме тяхното самочувствие! Какъв по-добра мотивация от това – да служиш като източник на радост за другите?

6. Ако отидете на почивка сама, тормозят ли ви мъже на плажа с неприлични предложения за срещи? Отново решението е да станете дебела! Тогава винаги ще прекарвате ваканциите и почивките си спокойно с книга в ръка и без глупав тормоз!

7. Забелязвате ли на кръста си всеки допълнителен пай, който ядете? Напълнейте и няма да забележите дори допълнително изядена торта на кръста си! Отсега нататък никаква душевна мъка!

8. Винаги се появявявате в телефонните указатели на вашите познати мъже само с мъжки имена? Дори да сте само приятели? И всичко това, защото съпругите на вашите приятели са лудо ревниви? Бъдете дебели! Вие не само ще получите правото на истинското си име в телефонния указател, но и честната фраза от приятеля ви на жена си: „Днес с Маринка ще останем до по-късно в офиса!“

9. Разстройвате ли се, когато се качите на кантара? Дебелейте, но бъдете търпеливи. Един ден претеглянето ще загуби всякакъв смисъл!

10. Знаете ли от какво още ще спестите? Ще ви кажа едина тайна – когато не останат разделения за стрелката на кантара, вие ще спрете да ядете и ще минете на вода и трева за неопределен период от време! Вашите разходи за: „храна“ ще намалеят с почти 100%!

Е, кажете ми, кой при здрав ум и трезва памет би отказал подобни предимства? И дали ще го замени за безрадостен живот с умерено здравословно хранене и мъжко внимание?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.