Диетата на Деси Слава и тайната на отслабването и

Диетата на Деси Слава и тайната на отслабването и

Чалга певицата Деси Слава, е успяла да отслабне и да се върне във форма след като натрупала излишни килограми след раждането на втория си син, пишат българските медии. В последните 3-4 години тя не е успявала да отслабне, въпреки че опитвала с различни диети и усилени тренировъчни програми във фитнес залата.

Причината за внезапното отслабване на Деси Слава е употребата на инсулинови инжекции.

Те са много актуални напоследък сред мъже и жени, които искат да се отърват бързо от килограмите. Тези инжекции са положителни само за хора с диабет, като при Деси имат поразителен ефект и не вредят на нейното здраве. Става въпрос за съдържещите семаглутит „Оземпик“.

И други колежки на Деси, като например певицата Галена, също са използвали инсулинови инжекции за отслабване, но са имали неблагоприятни последствия. Галена е имала здравословни проблеми и е била принудена да отмени всичките си участия за месец, след като два пъти припаднала на сцената през лятото.

Ние от Dietyc.com, подчертаваме, че употребата на инсулинови инжекции за отслабване трябва да бъде използвана само от хора с диабет.

Не трябва да бъдат използвани от хора, които не са с диабет, за да се отърват от излишните килограми. В крайна сметка, Деси Слава е успяла да върне сексапила си и отново е сред най-горещите жени у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.