Диета според зодията Ви

Диета според зодията Ви

Зодиакалният ни знак разкрива какви храни трябва да отбягваме, за да отслабнем и да не вредим на организма си. За да резберете коя диета според зодията ви е подходяща за вас четете по – долу.

Овен (Хапващият бързи и пикантни неща)


Както всички знаем, хората от зодия Овен са спонтанни и бързи. Те не предпочитат да чакат нещата да се случат, а когато става дума за храна, случаят не е по-различен. Харесват храна, която е лесна за приготвяне, защото не искат да се забъркват и да правят кухнята разхвърляна. Родените в зодия овен Овен също са склонни да гравитират към гореща и пикантна храна. Хората, които нямат небце за такава храна, просто не са техният тип. На тези хора може да им е много трудно да се хранят с колегите си и не може да се направи много по въпроса.

Телец (Похапващите)


Хората от този зодиакален знак могат да ядат цял ​​ден. В диетата според зодията Телец идеалния ден е, когато те могат да гледат филми и да ядат храна през цялото време, без никой да ги спира. Най-голямото им изкривяване се крие в сладките, последвани от тестени изделия и хляб. Яденето е по-познато на хората от зодия Телец, отколкото може да се очаква. Тъй като всички знаем, че типичните представители на Телците са склонни да се впускат дълбоко в емоциите, не е изненада, че това се отразява и на техните хранителни навици.

Те са от типа хора, които биха яли повече, само за да се чувстват по-добре. Това води до сериозни здравословни проблеми и наддаване на тегло. Като каза това, никой не би искал да смущава Телец, който преяжда с храна и да призовава смъртта върху себе си. Те също така предпочитат удобно място за хранене и обичат да довършат храната си на спокойствие.

Близнаци (добра компания пред добра храна)


Въпреки притесненията, дали биха харесали храната някои Близнаци, на тях просто не им пука! Най-малко се притесняват, когато става въпрос за храна. Те са по-склонни да проявят интерес към хората, с които ядат, отколкото към това, което ядат. Един вълнуващ разговор по време на храненето им е достатъчен, за да може мозъкът им да започне да работи отново. Близнаците са интелектуални и затова компанията е по-важна за тях от вида на храната, която ядат.

Все пак има едно нещо, към което са придирчиви. Това е разнообразието. Тези знаци трябва да имат разнообразие в храната си. Яденето на една и съща храна всеки ден просто не е нещо за Близнаците. Следователно всеки път, когато сте с Близнаци, бъдете готови да очаквате необикновени и интересни избори на храна.

Диета според зодията – Рак (Кулинарен експерт)


Хората от зодия рак са изненадващо добри в приготвянето на храна и яденето й. Могат да се хранят до последния си дъх и рядко оставят храната си недовършена. Те са склонни да се хранят, особено когато са нервни, тревожни и уплашени. Това може да доведе до неконтролируем прием на храна и това да се отрази на тяхното здраве.

Култивирането на правилното хранене и редовността може да се посъветва на скъпите хора от Рак да останат в добро здраве.

Лъвовете (момчета с голям апетит)


Лъвовете може да не се интересуват от готвене много, но определено обичат да ядат. Лъвовете са
от типа хора, които купуват скъпа храна в луксозни ресторанти, и я обожават 100 %. Те обичат храната им да е визуално успокояваща. Тези момчета са ключът към естетиката на всичко и когато става дума за храна, те я издигат с едно ниво.

Лъвовете са наясно с хранителните стойности и трябва да ядат повече плодове и зеленчуци, за да задоволят нуждите си. Тъй като те са доста наясно как изглеждат, е много вероятно те да следят какво ядат повече, отколкото другите биха очаквали.

Дева (Приспособимите)


Девите са дисциплинирани, когато става въпрос за хранене. Това вероятно е единственият зодиакален знак от всичките дванадесет, който всъщност може да се ангажира с диета. Те обичат органичната храна и имат фантастични готварски умения. (Почти магически!). Ако трябва да купуват луксизни и скъпи хранителни стоки, за да направят желаното от тях ястие, те няма да се откажат. Вкусът и храненето изглежда са от изключително значение за Девите, когато става дума за храна.

Метаболизмът на Девите може да не винаги е на ниво, но те се опитват да го балансират, като ядат здравословна храна, която е лека и няма да направи коремите им подути.

Диета според зодията – Везни (Сладурите)


И сладурите са тук! Везните изпитват безкрайна любов към сладкото. Те просто са такива и никой не може да им помогне. Може да хапват малки пропорции от всичко останало – салати, предястия, основно ястие – но десертът е и винаги ще бъде истинската им храна.

Везните също са фенове на автентичния и изискан алкохол. Те обичат да пият напитки с любимите си хора в уютна атмосфера, докато вечерят. Всичко, за което тези хора трябва да се погрижат, е желанието им за сладко, тъй като това може да има някои дългосрочни последици.

Скорпион (Бързо хранене)


Скорпионите, интензивните и емоционални, често в крайна сметка жадуват за храна по всяко време на деня. Тези бързаци са изпълнени с крайности. Емоциите им винаги са бурни, както и приема на храна. Те или ядат в големи количества, или изобщо нищо. Няма среден вариант в диета според зодията Скорпион.

Скорпионите често са склонни да се дехидратират, тъй като забравят да пият вода през целия си ден. Тъй като те също се сблъскват с подобни хранителни нередности, те трябва да се опитат да управляват храненията си в малки пропорции през деня.

Стрелец (експериментирането е начинът, по който трябва да отидете)


Екзотичните деликатеси и изисканата храна са техният начин на живот. Те обаче са малко странни, когато става въпрос за ядене. Те могат да натъпчат цялата храна, която могат, когато им хрумне или да изкарат половин ден, без да хапнат нито една хапка.

Преяждането не е единственият проблем, с който се сблъскват Стрелците. Те също са пиячи (злоупотребяват с алкохола), което може да доведе до някои здравословни проблеми като лошо храносмилане и затлъстяване. Също и чернодробни проблеми.

Козирог (Никога не е твърде солено)


Козирогът е известен със своята специфична черта. Тези хора са доста дискретни като цяло. За тях най-важно е качеството на храната, следвано, разбира се, от ВКУСА. „Добра храна, добър живот“ буквално е предназначено за тях. Всъщност не ги интересува откъде е храната, стига да има екстравагантен вкус.

Като каза това, те понякога прекаляват с приема на сол. Ако храната не им е подходяща, те просто ще увеличат количеството сол. Това е най добрата диета според зодията Козирог.

Водолей (Нощни птици)


Водните знаците, като цяло, носят много хуманитарни настроения. Това често ги кара да станат вегетарианци или вегани. Те предпочитат нискокалорични диети, богати на протеини. Въпреки това могат да завършат с обилно хранене по време на работа и преяждане през нощта.

Тъй като Водолеят е известен с това, че е непокорен, тчните представители на знака може да имат затруднения да приемат и култивират добри хранителни навици.

Риби (любител на храната)


Храната е пътят към сърцето на Риби. Ако искате да ги ласкаете, просто ги изведете на автентична вечеря на място, известно с пищната си храна, и всички те ще бъдат ваши. Този знак обича красиво декорирана романтична обстановка с малко алкохол. Тъй като този знак е склонен да пие много, те трябва да останат хидратирани и да се детоксикират редовно.

В заключение от Dietyc.com


Е, всеки е различен и зодията на всеки отделен човек играе съществена роля при определянето на действията и поведението им в ежедневието. Що се отнася до храната, тези знаци имат сходни подходи, както и към други неща. Вкусът, предпочитанията и начинът на справяне с храната на хората се определят от техните зодиакални знаци. Въздушните знаци имат манталитет „Живей и остави да живееш“, в този случай „Нека ям и ще те оставя“, докато земните знаци са заземени и е необходимо много, за да променят решенията им. Ако са настроени да опитат суши от китайско място, не можете да направите много, за да промените решението им. Огнените знаци са пълни със състезателен дух и спонтанност; вие им предлагате произволно място и те винаги ще бъдат готови да експериментират. Междувременно водните знаци са изпълнени с емоции и чувства; те са тези, които искат всичко чисто и правилно, когато седят да ядат. Всичко в едно, винаги е хубаво да знаете причината, поради която правите нещата по начина, по който правите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.