Да остслабнете с каране на ролери? Мисията възможна!

Да остслабнете с каране на ролери? Мисията възможна!
  1. Когато се пързаляте с ролери, натоварвате всички мускулни групи, което позволява на тялото ви да се развива хармонично. Нещо повече, дори тези мускули, които не изпитват стрес по време на други упражнения, участват в тренировката.
  2. Ако преди сте бягали, тогава е безопасно да се каже, че ползите от ролковите кънки са съизмерими с него. Единствената разлика е, че ролковите кънки са много по-лесни отобиколките на стадиона, а натоварването на ставите и тялото като цяло се усеща по-малко.
  3. При каране на ролери активно се тренират дихателната и сърдечно-съдовата системи.
  4. Пързалянето с ролери подобрява координацията на движенията, което означава, че походката ви в крайна сметка ще стане грациозна и ходенето на токчета вече няма да бъде неудобно.
  5. Ако мечтаете да отслабнете , или просто да загубите няколко излишни килограма, а в същото време не искате да посещавате фитнес залата – ролковите кънки са точно това, от което се нуждаете. При спокойно движение се изразходват 400 килокалории на час, при бързо каране до – 900 килокалории.
  6. Ролковите кънки на чист въздух ще ви дадат огромен положителен ефект: няма да страдате от анемия и кислороден глад. Това означава, че ви е гарантиран красив тен и благополучие.
  7. Можете да карате ролери с цялото семейство, да се забавлявате с приятели, което означава, че този вид спорт ви дава възможност да съчетаете бизнеса с удоволствието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.